Back to top

ÚT A FORRÁSHOZ - INFO - csatlakozás, NEK nyitómise, rendelések

Időpont: 
2021. augusztus 11., szerda, 13:45 - 2021. szeptember 5., vasárnap, 18:00

Kedves Zarándoktársak!

Pár nap múlva útra kelünk a Gyöngyök Útján az Út a Forráshoz zarándoklaton! Továbbra is hívunk Benneteket, hogy csatlakozzatok akár gyalogosan, akár csak imában a hosszú útra!

Íme néhány fontos INFO:

BECSATLAKOZÁS

Augusztus 14-én délután érkezünk Fertőrákosra, ahonnan másnap reggel indulunk el. Az út első hetében az eddigi jelentkezések alapján már vagyunk 10-15-en, viszont aug. 21-től szept. 5-ig még szeretettel várunk csatlakozókat.

Mivel hétvégére esik beérkezésünk és a NEK nyitómiséje, arra is van lehetőség, hogy az utolsó napra becsatlakozzatok, de a létszám miatt ehhez is kérem, hogy mindenképp töltsétek ki a zarándoklatra a jelentkezési űrlapot:

https://forms.gle/TffrhBvRDm5g5gC8

Útközben a +36-30-402-53-07-es telefonszámon tudjátok jelezni csatlakozási szándékotokat.

SZAKASZBEOSZTÁS

https://docs.google.com/.../1T8BxUCBzhSrHkT1ZcJdv.../edit...

ÚT A TÉRKÉPEN

https://www.google.com/maps/d/u/0/edit...

Szeptember 3-án, pénteken este Csobánkán az Élet Házában szállunk meg, másnap, szeptember 4-én, szombaton Csobánkáról Budapestre zarándokolunk, ahol a Szent Angéla Gimnáziumban ingyenesen szállhatunk meg. Mindkét helyen bőven van hely csatlakozók számára, de a létszámot előre jeleznünk kell. Jó lenne, ha együtt tölthetnénk az utolsó napokat, és a messze és távol gurult gyöngyök is összegurulhatnának egy zarándoktalálkozóra! Az utolsó estére ezért sem megyünk haza akkor sem, ha Budapesten lakunk! Szeretettel hívlak Benneteket akár csak az utolsó estére!

Vasárnap a Szent Angéla Gimnáziumból indulunk a Margitszigetre, majd onnan a Hősök terére a NEK nyitómiséjére.

RÉSZVÉTEL A NEK NYITÓMISÉJÉN

Aki velünk szeretne részt venni a NEK nyitó szentmiséjén szeptember 5-én, kérjük, hogy egyéni NEK-es regisztrációját követően, melyet a https://registration-iec2020.hu/registration/pilgrim oldalon lehet megtenni, az IEC-MJR7 kóddal a "Csoportom" menüpont alatt rendelje magát a Gyöngyközösség gyalogos zarándokai csoporthoz. A szentmise kb. 15: 00-18: 00 között lesz Budapesten a Hősök terén, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Nagyon örülnénk, ha minél többen együtt lehetnénk ezen a szép ünnepen, mely egyben sok magyar gyermek elsőáldozási ünnepe is lesz.

Az alábbi zarándoktárgyak rendelésére újra van lehetőség, ha szeretnétek az útra, kérem aug.12-ig töltsétek ki a rendelési űrlapot, ha utána rendelnétek, e-mailben a viamargaritarum@gmail.com e-mail címen Mészáros Máriának jelezhetitek, ha szeretnétek valamit rendelni.

- Élet gyöngyei füzér 2700 Ft

- Gyöngyös póló 2000 Ft (sötétkék alapon sárga gyöngy, karon NEK-es logó is van S, M, L, XL, XXL méretben)

- Élet gyöngyei zarándokfüzet (útlevél) 900 Ft

Tudnivalók a rendelési űrlapon!

Rendelési űrlap

https://forms.gle/Ujv7yxfXAxbJgasQ6

Utunkról igyekszünk hírt adni Facebook és most induló Instagram oldalunkon:

https://www.facebook.com/gyongyokutja

https://www.instagram.com/gyongyokutja/

Út a Forráshoz FB esemény: https://fb.me/e/2rdrwvb0F

Kérem imátokat az útrakelőkért, jótevőinkért és az út szándékaira!

Induljunk együtt a Forrás felé!

Üdvözlettel

Gáll Zsófi

+36-30-402-53-07

www.gyongyokutja.hu